RJB16

Ik ben Richt-Jildou en ik hou van onderwijs. Ik help onderwijsprofessionals die, net als ik, een missie hebben om onderwijs nog beter en mooier te maken.

Yeats verwoordt hoe ik over het onderwijs denk:“

Education is not the filling of a pail, but the lighting of a fire“.

 Ik help je vooruit bij het uitdenken en uitwerken van jouw ideeën en plannen. Ik zorg er voor dat ze ook echt gerealiseerd worden. Dat doe ik omdat jij geen tijd of inspiratie hebt, of gewoon omdat je  niet weet hoe je het aan moet pakken. 

Mag ik jouw ideeën of plan met je uitdenken, realiseren en je ondersteunen bij het implementeren?

Onderwijs en communicatie. HEAO en PABO. Commerciële achtergrond en onderwijservaring. Reclamebureau en zij-instromer. Bundelen van krachten. “Group hug your talents“. Combineren van kennis en ervaring. Zoeken naar  kruisbestuiving. Voor organisaties mooie onderwijsprojecten en -trajecten verzorgen. Wat kan communicatie krachtig zijn.

 Wat anderen over mij zeggen:

Nelleke Deelen-Geuze – Verenigingsdirecteur Vechtstreek en Venen (PCO):Je hebt een analytische geest die denkpatronen, oplossingen en uitgezette strategieën scherp durft te bevragen en daar waar nodig van kritiek voorziet om uiteindelijk tot een verbetering te komen. Je bent sterk zelfsturend en kan met weinig ingrediënten verrassende resultaten behalen. Je bent enorm inspirerend, ziet in moeilijkheden juist de uitdagingen die positief kunnen worden omgebogen. Je bent vrij van vooroordelen of vaste denkpatronen. Hierdoor kan je een complexe organisatie goed bedienen.” 

Nicolette Ouwerling – Online strateeg:“Je hebt ontzettend veel verstand van communicatie en spreekt de taal van het onderwijs. Dat maakt dat je snel kan schakelen en de handen op elkaar krijgt voor nieuwe ideeën. Ik was er bijzonder van onder de indruk hoe snel jij je weg wist te vinden in de organisatie en hoe makkelijk het overleg tussen ons altijd ging, ook al werkten wij op afstand van elkaar.”\

Jack de Boer – schrijver en onderwijzer Ik heb je blogs so far gelezen; er komt een beeld uit naar voren van een energieke, vindingrijke leerkracht. Het lijkt me dat je de leerlingen goed ‘aan’ weet te zetten. Dat je daar ook buiten-schoolse kunde voor gebruikt, is verfrissend. Ik ben nieuwsgierig naar je volgende blogs!”

 

Koop nu mijn boek Schrijf je blij

 

 

Inspiratie en onderwijs: graag!

Hoe leuk als je af en toe een interessant bericht van mij ontvangt!
Ik laat je weten wanneer mijn nieuwe blog te lezen is en hou je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op mijn website.

Voornaam
Email adres
Ik ben heel zuinig op jouw gegevens, daar kun je op rekenen